Informatie COVID-19

COVID-19 MAATREGELEN

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van COVID-19 (corona-virus) het volgende:

– Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport. 
– Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. 
– Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
– Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. 
waaronder in de kleedkamers en in de kantines.
– Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.


Extra regels voor de locatie Heenvliet:
De ingang is aan de zijkant van het gebouw, rechts van de ingang;De uitgang is aan de achterzijde van het gebouw; Men kan naar binnen op aanwijzing van de trainer; Ontsmet je handen bij het betreden van de sportaccommodatie; Omkleden, als het kan, thuis; De douche blijft gesloten; Voor ouders en/of verzorgers is er in de zaal geen plaats, met uitzondering van de peuterles. Let wel op de 1,5 meter regel en 1 persoon per peuter; De kantine is open; Bij klachten van hoesten, niezen en koorts: blijf thuis.

Extra regels voor de locatie Zuidland:
De ingang is aan de zijkant van het gebouw, rechts achter de judozaal; Kleedkamers 3 en 4 zijn gereserveerd voor judoka’s; Men kan naar binnen op aanwijzing van de trainer; Ontsmet je handen bij het betreden van de sportaccommodatie; Omkleden, als het kan, thuis; Voor ouders en/of verzorgers is er in de zaal en kantine geen plaats. De richtlijnen voor de peuterles worden ter plekke uitgelegd, let wel: 1 persoon per peuter; De kantine blijft de meeste tijd gesloten; In de hal staan enkele stoelen en tafels die kunnen worden gebruikt; Let altijd op de 1,5 meter regel; Bij klachten van hoesten, niezen en koorts: blijf thuis.